Verwarming

Een warme thuis gegarandeerd

Een goede verwarming is voor velen een basisbehoefte. Of het nu een traditionele mazout- of aardgasketel betreft, vloerverwarming of een verwarmingssysteem via een warmtepomp. Wie geniet er niet van een aangename, ideale temperatuur binnenshuis? Lesage K. voorziet hierin dan ook een complete service voor uw verwarmingsinstallatie. Al dan niet nieuw te plaatsen, te repareren of ter onderhoud.

 Ons gamma bestaat uit :

     Condensatieketels : 

Deze ketels halen de maximale warmte uit de rookgassen en zorgt dus voor een recuperatie van die warmte. Deze warmte wordt dan binnenshuis verdeeld waardoor uw energiefactuur laag blijft. Al dan niet weersafhankelijk gestuurd.

Radiatoren : 

Deze zijn steeds wat betreft grootte afhankelijk van het benodigde vermogen om de ruimte optimaal te verwarmen. Stijl en kleur zijn steeds klant afhankelijk en in een ruim aanbod voorzien.

 Warmtepompen : 

Deze onttrekken uit de natuur ( water, lucht, grond ) de warmte om zo de woning optimaal en doeltreffend te verwarmen.

Vloerverwarming : 

Door de laag gevraagde temperatuur krijgen we een zeer zuinige energiekost. Deze verwarming kan perfect gecombineerd worden met een warmtepomp. Dit is een ideale oplossing voor een totaal renovatie of nieuwbouw.

Wij werken voor de CV -ketels voornamelijk met: Wolf, Buderus en Vaillant. 
Voor de warmtepompen is dit voornamelijk: Daikin en Toshiba.

error: Deze inhoud is beschermt!